top of page

ECHIPA

10 profesionisti pasionati, alaturi de voi, cu experienta si entuziasm

Adrian Barbu

foto_echipa (121) (2).jpg
Aviad.jpg

Aviad Goz

Founder -Managing Partner  N.E.W.S ™- Romania

"Realizarea viziunii, este cea care mobilizeaza oamenii.

Intr-o organizatie de succes, realizarea profitului este o consecinta a urmaririi viziunii, nu un scop in sine."

mai multe

Adrian este CEO theCONSULTANTS Group si Managing Partner  N.E.W.S ™ Romania. 

Este consultant, trainer, coach si facilitator cu experienta vasta in multiple industrii. Este specializat in Leadership, Performanta, Schimbare si Inovatie, sustinute prin programe pragmatice, cu impact imediat in rezultatele de afaceri.

Adrian a sustinut sute de organizatii din domeniile: FMCG, Farma, Electro si IT, Bancar, Mobilier, Fashion,Auto, Constructii si Amenajari, Agribusiness.

Este absolvent de MBA, Master 4G NLP (Richard Bandler), Certified Executive Power Coach si Certified Facilitator-N.E.W.S ™ Navigation. 

Partener N.E.W.S ™- Romania

"Orice decizi sa faci sau sa fii,

propune-ti sa faci excelent

si sa fii excelent."

mai multe

Anda este Administrator You Are More si Partener NE.W.S.™  Romania. Are experienta relevanta de coach organizational si talent developer.

Lucreaza cu programe de coaching, mentor coaching, facilitare si coaching de echipa de peste 8 ani.

In ultimii ani Anda a sprijinit companii din domeniile Financiar-Bancar, Telecom, Retail, Shared Services, IT&C, Automotive, Transport, FMCG.

Anda este Coach certificat ICF la nivel Professional (PCC) si business coach prin Center of Executive Coaching-USA.  Este Certified Facilitator- NE.W.S.™ Navigation.

facilitator.PNG

Loc Liber in Echipa!

Aviad.jpg

Sorin Feroiu

Aviad.jpg

Monica Eugeniu

  Facilitator N.E.W.S ™

"Atunci cand este nevoie sa 

schimbam comportamentele,

solutia optima este metoda

cea mai simpla."

mai multe

Sorin Feroiu –Partener theCONSULTANTS Group si Master Trainer – Soft Learning. A lucrat peste 17 ani in vanzari, in companii din multiple industrii si 20 ani ca trainer de vanzari si soft-skills.

Sorin ofera suport companiilor romanesti si multinationale pentru dezvoltarea angajatilor, pentru a-si construi o cultura bazata pe cooperare si comunicare eficienta/asertiva/pozitiva, pentru o colaborare buna in echipa si intre echipe.


Sorin este inginer prin Universitatea Politehnica Bucuresti, Trainer Certificat (Persolog), NLP Practitioner si NLP Coach, Certified Facilitator N.E.W.S. ™.

Trainer si Facilitator N.E.W.S ™

"Lumea in schimbare ne pune in fata deciziilor importante; trebuie sa fim bine ancorati in realitate

atunci cand le luam."

​mai multe

Monica este Managing Partner- 'Learning About'®, sustinand de peste 22 ani companiile din Romania din domenii diverse in eforturi de dezvoltare a angajatilor, de aliniere si consolidare pentru echipe.

In egala masura, Monica sprijina prin coaching echipe din sportul romanesc,  motivand si inspirand oameni pentru a-si atinge potentialul si nivelul urmator de performanta.

 

Monica are un BA in arte , unul in HR cu Seneca College si altul in Business Administration cu Loma Linda University. Este Certified Facilitator-N.E.W.S. ™ Navigation.

Coach si Facilitator N.E.W.S ™

"Orice schimbare presupune mai intai o schimbare la nivel de convingeri: gandurile noi, care

te indeamna la actiune."

mai multe

Aviad.jpg

Laura Balaci

222.jpg

Andreea Gheorghita

Aviad.jpg

Andreea Zamfir

Coach si Facilitator N.E.W.S ™

"Ceea ce face o echipa sa functioneze este implicarea fiecarui individ in efortul de grup."

mai multe

Laura este Executive Coach- Intelead cu 20 ani de experienta in diverse roluri de conducere, in companii multinationale. 

Azi, Laura sprijina managerii pentru provocari in leadership, motivare/implicare, cresterea productivitatii, gestionarea  stressului, managementul schimbarii si al tranzitiilor. 

Laura e Associate Certified Coach (ICF, nivel ACC), NLP Coach, Certified Leadership & Executive Coach (Center for Executive Coaching, USA) si Certified Facilitator pentru metoda N.E.W.S.™ Navigation.

Coach si Facilitator N.E.W.S ™

"Schimbarile sunt binevenite, mai ales daca reusim sa aliniem directia lor cu viziunile noastre."

mai multe

Andreea este coach si facilitator, cu experienta construita prin expunerea la industrii diverse: Servicii, Comert, Ospitalitate si Productie, in corporatii si in antreprenoriat.

 In ultimii ani, Andreea asista echipe si indivizi din companii sa obtina rezultatele dorite in mod durabil, prin utilizarea eficienta a resurselor si maximixarea potentialului. 

 

Andreea detine un MBA in Management si Marketing cu ASE Bucuresti; este Certified Coach (ICF, program ACSTH) si Certified Facilitator-NE.W.S.™ Navigation.

Coach si Facilitator N.E.W.S ™

"Pentru a avea succes in plan profesional si personal trebuie sa conduci atat cu inima cat si cu mintea."

​mai multe

Andreea este Senior Facilitator N.E.W.S., trainer si coach cu o experienta de peste 15 ani in medii multiculturale, in domeniul dezvoltarii umane si organizationale: de la formare de lideri la slefuirea de competente transferabile, la managementul performantei si cel al schimbarii.

Andreea are un BA in Sociologie si Pedagogie, este Certified Coach (ICF, nivel ACC), Facilitator  “Systemic Coaching and Constellations” si Certified Facilitator - NE.W.S.™ Navigation.

Aviad.jpg

Radu Mindru

Senior Facilitator N.E.W.S

"Schimbarea e naturala;

 o strabatem mai bine printr-un proces simplu, adaptat la  tendintele naturale. "

mai multe

Radu este Partener theCONSULTANTS group si GM Sintegro Coaching & Consulting, cu o bogata experienta directa in management si vanzari.

A construit si condus echipe de vanzari la nivel regional si national.

In cariera sa, Radu a inspirat si sustinut schimbarea prin programe de transformare a culturii organizationale si crestere a performantei echipelor, prin dezvoltarea unei culturi de coaching.

Radu este Inginer in Telecomunicatii, coach certificat in Systemic  and Transformational Coaching (Metasysteme -

Alain Cardon) si Certified Facilitator-NE.W.S.™ Navigation.

333.jpg

Gavril Haba

Senior Facilitator N.E.W.S ™

"Oamenii si companiile au mereu prezenta in interiorul lor energia latenta, forta vitala care 

sa asigure realizarea viziunii lor."

mai multe

Gavril este Senior Facilitator N.E.W.S. Romania, coach, trainer si psihoterapeut in formare are experienta extinsa ca manager in companii de top multinationale si romanesti, din domenii Tehnic, Telecom si IT. 

De asemenea, Gavril sustine cu succes programe de dezvoltare personala si profesionala  in companii private interesate de cresterea afacerii prin dezvoltarea angajatilor.

 

Este Consilier pentru Dezvoltare Personal si Formator Certificat, precum si Certified Facilitator- NE.W.S.™ Navigation.

trainers.jpg
bottom of page