top of page

Testimoniale

2.PNG

"Am fost pe cale sa fim inchisi. Dupa acest proces N.E.W.S. ™ am schimbat dinamica Centrului de Cercetare si, in doi ani de munca asidua, am devenit "incubatorul" global al companiei pentru produse noi ".

 

CEO Merck Serono R & D Center

marturie modul Team Navigation

5.PNG

"Atelierele N.E.W.S. ™ ne-au ajutat sa intoarcem compania si sa o punem pe calea succesului si a cooperarii, in mijlocul provocarilor extreme".


CEO Pfizer Polonia

marturie modul Organizational Navigation

3.PNG

"Experienta de un an ca si coach intern a fost incredibila pentru mine in plan profesional, pentru ca mi-a permis sa-mi ajut colegii de munca sa se dezvolte. 

Modelul N.E.W.S. ™ este foarte accesibil; evidentiaza valorile fundamentale, cautarea sensului,oferind instrumente simple si pertinente pentru a atingerea obiectivelor.

Utilizarea acestui instrument permite aprofundarea clara a valorilor, descoperirea barierelor existente si creste capacitatea oamenilor de a se proiecta in viitor. Personal, mi-a permis sa cresc motivatia colegilor, pentru a atinge obiectivele stabilite."

 

Internal Coach, Nestle Nutrition

marturie modul Executive Coaching

ColliersLogo.jpg

"As recomanda acest curs oricui se simte neimplinit, nemultumit, care simte ca ceva il tine înapoi. Aduce in focus, cu o serie de instrumente si tehnici foarte de utile, alinierea valorilor in directia viziunii; conduce spre obiectivul dorit. "

Administrator  

 "Va recomandam cu caldura acest program. Daca percepeti o tensiune in munca si viata dvs., vi se va imbunatati performanta in ambele directii ".

 

Director

marturie modul Self Navigation

55.PNG

"In calitate de manager de nivel superior, care a trebuit sa avanseze la un nivel  de leadership strategic ridicat, programul N.E.W.S. ™ Executive Coaching m-a ajutat sa promovez in echipa o abordare mai proactiva, axata pe o viziune mai ampla. Am imbunatatit comunicarea cu membrii echipei mele pentru a-i spijini sa depaseasca o schimbare semnificativa.

 

De asemenea, mi-a oferit instrumente practice pentru a asigura intalniri mai eficiente in echipa. Per ansamblu, programul a oferit încurajare si a stimulat raspunderea personala pentru a face un pas activ în ​​gândirea si în performanta mea ".

Manager, British Airways

marturie modul Organizational Navigation

4.PNG

"Atelierul N.E.W.S. ™ pentru managementul nostru superior pe care l-am avut in 2008, a atins exact punctele pe care managerii le considera dificile si care trebuiau dezvoltate. In urma programului, fiecare a invatat si a crescut.

Cursul a reusit sa ofere managerilor nostri instrumente de baza pentru a-i conduce pe angajati si pentru a-si imbunatati eficacitatea. Cateva saptamani mai tarziu, vorbim in continuare de limbajul N.E.W.S. ™ si, impreuna, ii antrenam pe angajatii nostri sa isi atinga obiectivele, utilizand mai bine resursele.

As dori sa multumesc N.E.W.S. ™ pentru abordarea profesionista si ablititatea extraordinara de a se adapta cazurilor unice; am fost provocati pana la obtinearea rezultatelor. In mod evident, avem inca multe de invatat. "

Managerul Resurselor Umane, GE Healthcare Molecular Imaging

marturie modul Organizational Navigation

dd.JPG

"Modelul N.E.W.S. ™ este o metoda revolutionara, de pionierat pentru instruirea oamenilor din organizatie.

Am avut o sesiune de Team Navigation cu echipa mea. Acest lucru a fost foarte util, deoarece am creat noua noastra "harta de navigare", utilizând modelul Compass; ne-am sincronizat cu stakeholder-ii principali si am definit mai bine obiectivele, instrumentele, planurile de executie.

Eu mi-am atins si din punct de vedere personal obiective: multe subiecte "ascunse" sau "îngropate" au ajuns la  suprafata, provocând comportamentul meu obisnuit. Provocarea a început si schimbarea va veni în curând."

 

Rossana Perego

Autoritatea de reglementare si managerul de calitate

Boston Scientific SpA - Milano Italia

eee.JPG

"Am fost impresionat ca toti participantii au fost angajati si entuziasti în procesul de navigatie N.E.W.S. ™. Erau cu totii dornici sa analizeze situatia existenta si sa produca schimbari. Ritmul atelierului a fost foarte bun si am atins cele mai importante probleme ale companiei. "

VP HR Medtronic

bottom of page